We use Cookies on this website to ensure the best possible service. Here's why

Credits

  • Year: 2018
  • project: Studio Legale CSC+MDA
  • Category: Office
  • Location: Treviso, Italy
  • Author: Studio MZC Plus
  • Photo: Federico villa

Recovery of the office space and the ex-Canossian church in Treviso for the construction of the headquarters of the law firm CSC+MDA.
The reception area and meeting room is in the old church of the Canossians, with a ceiling at 5mt.
During the restoration phase we prepared lines of ceiling rails, to be used with Vector 55 projectors, hidden between the wooden beams. Discovery Vertical was installed along the glass wall used to separate the Meeting area from the Reception area, in order to create a luminous filter when using the room.
The general distribution of the offices was carried out with A39 and Everything. All the operational offices with Smart Office and Everything.
In the former church, the apse was illuminated with a composition of 10 Lampada Esagonale.

Related products

Need information about this project?

Send us an enquiry through our Contact us form page.